MS01 | Kuřecí shorbakuřecí vývar s koriandrem, trhaným kuřátkem, zjemněný smetanou | 59 Kč |
MS02 | Čočková shorbatradiční indická čočková polévka ze žluté čočky, plná mírně pikantního koření a bylinek, zjemněná smetanou | 55 Kč |
MS04 | Samosa 2 kstrojúhelníkové taštičky plněné pikantními bramborami, hráškem, rozinkami a oříšky kešu | 85 Kč |
MS05 | Cibulové bhaji 4 kssmažené cibulové placky v cizrnovém těstíčku, kořeněné adžvanem, římským kmínem a směsí masala. Servírované s tamarindovým a mátovým čatní | 85 Kč |
MS06 | Papad 2 ksjako papír tenké čočkové placky pečené v peci tandoori | 45 Kč |
MS07 | Masala papad 2 ksčočkové placky pečené v peci tandoori s cibulí, rajčaty,paprikou, okurkou a špetkou masaly na vrchu | 69 Kč |
MS08 | Zeleninová pakoraZelenina nakrájená na plátky (brambory, cibule, lilek a květák), namočená v těstíčku z cizrnové mouky, kořeněná adžvanem a osmažená ve slunečnicovém oleji. | 89 Kč |
MS09 | Výběr indických vegetariánských specialitDvě samosy, dva plátky bhaji a čtyři kousky pakory. | 199 Kč |
MS10 | Výběr kuřecích kouskůMix kuřecích stehýnek tandoori, kuřecích kousků tikka a malai tikka. | 210 Kč |
MS23b | Jehněčí kormakousky jehněčí kližky dušené v exotické směsi koření - muškátovém květu, muškátovém oříšku a bobkovém listu. Podává se ve velice jemné omáččce z rozmixovaných kešu oříšků, sušeného kokosu a kokosového mléka. Posypané kešu oříšky a dochucené smetanou | 280 Kč |
MS29b | Jehněčí vindaloooblíbené pálivé jídlo ze západu Indie. Kousky jehněčí kližky vařené v omáčce , která svou sladkost získává díky karamelizované cibulce, kyselejší chuť doplňuje vinný ocet a očekávanou ostrost dokreslují červené chilli papričky | 280 Kč |
MS31b | Jehněčí madraskousky jehněčí kližky povařené v aromatické cibulovo - rajčatové omáčce s vinným octem a tamarindem. Omáčka madras je výrazná a ostřejší díky hořčičným semínkům, lístkům kari a chilli | 280 Kč |
MS32b | Jehněčí biryanikousky jehněčího vařené s ghí a rýží basmati. Biryani je velice aromatické jídlo ovoněné hřebíčkem, skořicí, kardamomem, bobkovým listem, muškátovým květem, muškátovým oříškem, šafránem, mátou, cibulkou, zázvorem a česnekem | 215 Kč |
MS36 | Jehněčí rogan joshjedná se o jehněčí maso z oblasti Kašmír. Pokrm se proslavil díky použití koření jako muškátový květ, muškátový oříšek, fenykl a asafoetida | 280 Kč |
MS36a | Jehněčí Seekh kebabMleté jehněčí maso smíchané se smaženou cibulkou, mátou, koriandrem, zázvorem a kořením. | 299 Kč |
MS36b | Jehněčí SagwalaKousky jehněčího masa marinované v exotické směsi koření – černém a zeleném kardamomu, muškátovém květu a muškátovém oříšku, orestované na ghí se špenátem a sušenými lísky pískavice. | 280 Kč |
MS23d | Krevetová kormaneloupané krevety vařené ve velice jemné krémové omáčce z kešu oříšků, kokosového mléka a sušeného kokosu | 280 Kč |
MS23e | Máslové krevetyNeloupané krevety vařené v omáčce z čerstvých rajčat, pasty z kešu oříšků a lístků pískavice. | 280 Kč |
MS29d | Tygří krevety Vindalooloupané tygří krevety s ocásky vařené v pikantní cibulovo - rajčatové omáčce vindaloo, ve které se příjemně pálivá, nasládlá chuť pojí se štiplavou chutí. Svou sladkost získává díky karamelizované cibulce, kyselejší chuť doplňuje vinný ocet a očekávanou ostrost dokreslují červené chilli papričky | 349 Kč |
MS29e | Krevety VindalooNeloupané krevety vařené v pikantní cibulovo-rajčatové omáčce vindaloo, ve které se příjemně pálivá, nasládlá chuť pojí s mírně štiplavou chutí. | 280 Kč |
MS32e | Krevetové biryanikrevety vařené v rýži basmati a ghí. Biryany je velice aromatické jídlo ovoněné hřebíčkem, skořicí, mátou, šafránem,muškátovým květem, muškátovým oříškem, bobkovým listem, kardamomem,cibulkou, zázvorem a česnekem | 225 Kč |
MS32f | Tygří Tandoori KrevetyČerné tygří krevety naložené v marinádě z jogurtu, hořčicového oleje s adžvanem a dalším indickým kořením. | 349 Kč |
MS17 | Tandoori kuřekuřecí stehýnka naložená v marinádě z jogurtu, čerstvého zázvoru a česnekové pasty. Kořeněná mletým koriandrem, garam masalou, římským kmínem a muškátovým květem. Podávané s koriandrovým a tamarindovým čatní a omáčkou tikka masala | 240 Kč |
MS17a | Kuře s pískavicíPřes noc marinované kuře se zázvorem, česnekem a garam masalou, orestované v tandooru. Dále je povařené na cibulkovo-rajčatovém základu s krémovou pastou z kešu oříšků a specifickou indickou bylinkou pískavicí. | 209 Kč |
MS18 | Kuřecí Malai Tikka 240gkuřecí prsíčka naložená v marinádě z jogurtu, čerstvého zázvoru a česnekové pasty a pasty z kešu ořechů. Kořeněná mletým kardamomem a muškátovým květem. Podávané s posypaným čedarem, tamarindem navrchu a koriandrovo-mátovým čatní | 205 Kč |
MS18a | Kuřecí Malai Tikka 120gkuřecí prsíčka naložená v marinádě z jogurtu, čerstvého zázvoru a česnekové pasty a pasty z kešu ořechů. Kořeněná mletým kardamomem a muškátovým květem. Podávané s posypaným čedarem, tamarindem navrchu a koriandrovo-mátovým čatní | 139 Kč |
MS19 | Kuře Tikka 120gkousky kuřecích prsíček naložené v marinádě z jogurt čerstvého zázvoru a česnekové pasty, kořeněné mletým koriandrem, garam masalou, římským kmínem a muškátovým květem. Podáváno s koriandrovým a tamarindovým čatní | 139 Kč |
MS19a | Kuřecí korma HajdarábádPřes noc naložené kousky kuřecích prsíček v marinádě z pasty z kešu oříšků, jogurtu, kardamomu, muškátového květu a muškátového oříšku, orestované v tandooru. | 209 Kč |
MS1b | Masový mix grilGrilované kuřecí kousky tikka a malai tikka, kuřecí stehna tandoori a jehněčí kebab. | 299 Kč |
MS23a | Kuřecí kormakuře naložené přes noc v jemné marinádě z pasty z kešu oříšků a smetany, kořeněné zeleným kardamonem a muškátovým květem, vařené v tandooru. Podáváné s velice jemnou a sladší omáčkou z kešu oříšků, melounových semínek, sušeného kokosu a kokosového mléka. Posypané kešu oříšky a dochucené smetanou | 215 Kč |
MS24a | Máslové kuřekuře marinované přes noc ve směsi koření z mletého koriandru , římského kmínu, sušených listů pískavice, muškátového květu a zeleného kardamonu, vařené v tandooru. Podávané v jemné omáčce z čerstvých rajčat, pasty z kešu oříšků, medu a smetany, posypané čerstvým koriandrem a zázvorovými kousky julienne | 199 Kč |
MS25a | Kuřecí tikka masala (doporučujeme)kuře marinované ve směsi koriandru, římského kmínu, garam masaly, muškátového květu a lístků pískavice, vařené v tandooru. Podávané ve středně pálivé omáčce z cibulky, rajčat, kešu oříšků, smetany a nadrcených lístků pískavice | 199 Kč |
MS26a | Kuřecí zalfrezikousky kuřecích prsíček smažené v pestrobarevné omáčce z kapií, cibulky a rajčat a proříznutých chilli papriček. Výsledná chuť je jemně sladkokyselá | 199 Kč |
MS27a | Kuřecí kadaikousky kuřecích prsíček vařené v hustší omáčce z cibulky, rajčat a kapií. Kadaiskou omáčku tvoří směs koření - semínek koriandru, římského kmínu a červených chilli papriček | 199 Kč |
MS28a | Kuřecí palakkousky kuřecích prsíček orestované s listovým špenátem, zázvorem, česnekem, římským kmínem a lístky pískavice. Do palaku se v závěru přidává ghí | 199 Kč |
MS29a | Kuřecí vindalooreceptura vindaloo, naše nejostřejší směs, pochází ze západní Indie a skrývá úžasnou kombinaci štiplavé sladké chuti. Svou sladkost získává díky karamelizované cibulce, kyselejší chuť doplňuje vinný ocet a očekávanou ostrost dokreslují červené chilli papričky | 199 Kč |
MS31a | Kuřecí madraskousky kuřecích prsíček vařené v cibulovo-rajčatové omáčce se špetkou asa foetidy, s lístky kari, hořčičnými semínky, semínky koriandru a anýzu s římským kmínem a se skořicí. Výrazná chuť závisí na použitém druhu rajčat. Jemně nakyslou chuť tvoří tamarind nebo vinný ocet. Omáčka madras je pálivá a opravdu dobře kořeněná | 199 Kč |
MS32a | Kuřecí biryanikuřecí prsíčka vařená na ghí s rýží basmati. Biryani je velice aromatické jídlo ovoněné hřebíčkem, skořící , kardamomem, bobkovým listem, muškátovým oříškem, muškátovým květem, šafránem, mátou, cibulkou a česnekem | 209 Kč |
MS33 | Kuře chettinadChettinad je region v jižní Indii. Na tuto poměrně specifickou omáčku se používá několik velice rozličných ingrediencí jake je mák, semínka fenyklu a koriandru, bedrník anýz, kokos, tamarind,lístky kari a skoříce | 199 Kč |
MS34 | Kuřecí korma hajdarábádHyderabadská královská specialita. Kousky kuřecího masa jsou marinovány přes noc v pastě z kešu oříšků, jogurtu, zeleného kardamonu, muškátového květu , muškátového oříšku a poté orestované v tandoori. Vařené v omáčce z lístků máty a koriandru, cibule, rajčat, kešu oříšků, smetany a čerstvé kokosové pasty | 209 Kč |
MS37 | Palak PaneerPaneer připravovaný na ghí s nasekaným špenátem a semínky pískavice. | 199 Kč |
MS37a | Dal MakhaniČerná čočka vařená v omáčce z čerstvých rajčat, lístků pískavice, pasty z kešu oříšků a smetany. | 159 Kč |
MS37b | Chana MasalaHlavní ingrediencí chana masaly je cizrna připravovaná s cibulkou, rajčaty, semínky koriandru, česnekem, mangovým práškem, drcenými semínky granátového jablka a garam masalou. | 159 Kč |
MS37c | Baingan BhartaLilek pečený ve slupce v tandooru, poté nakrájený nadrobno a vařený s cibulkou, rajčaty a zázvorem, na česneku a se semínky fenyklu. | 195 Kč |
MS38 | Malai koftasýrovo - rajčatové kuličky plněné sušeným ovocem, vařené v bohaté smetanové omáčce z pasty z kešu oříšků, kokosového mléka a sušeného kokosu | 179 Kč |
MS38a | Methi Mutter MalaiLístky pískavice a sladký zelený hrášek, povařené v krémové omáčce na kešu a kokosovém základu s nedrceným kořením. | 179 Kč |
MS38b | Dušená zelenina KeralaJedná se o velice jemně kořeněné jídlo, jehož základem je čerstvé kokosové mléko a pasta z kešu oříšků, která ho dělá příjemně sladkým. | 179 Kč |
MS38c | Houbová Mutter MasalaHouby s hráškem osmažené na cibulovo-rajčatovém základu, zjemněné pastou z kešu oříšků, kořeněné římským kmínem, koriandrem, kurkumou, garam masalou a sušenými lístky pískavice. | 179 Kč |
MS39 | Paneer Tikka MasalaPaneer vařený v cibulovo-rajčatové omáčce s rozmixovanými kešu oříšky, lístky pískavice a kořením. | 199 Kč |
MS39a | Tadka DalŽlutá a růžová čočka zprudka opražená na česneku s římským kmínem a koriandrovými semínky. | 149 Kč |
MS39b | Zeleninové BiryaniKvěták, mrkev, hrášek a baby kukuřice vařené na ghí s basmati rýží. | 177 Kč |
MS40 | Paneer MakhaniPaneer vařený v omáčce z čerstvých rajčat se smetanou, pastou z kešu oříšků a lístků pískavice. | 199 Kč |
MS41 | Kadai PaneerPaneer vařený s na plátky nakrájenou paprikou, cibulkou a rajčaty. | 199 Kč |
MS43 | Paneer ZalfreziVařený paneer pikantněji kořeněný mletým koriandrem, fenyklovými semínky a chilli s plátky papriky, cibulky a rajčat, zakápnutý vinným octem. | 199 Kč |
MS44 | Matter PaneerPaneer vařený s hráškem v cibulovo-rajčatové omáčce s pastou z kešu oříšků a smetanou. | 199 Kč |
MS48 | Tandoori kuřecí salátgrilované kuře v salátu se sušenými rajčaty s hořčično - medovou zálivkou | 179 Kč |
MS49 | Rýže basmativařená basmati rýže | 59 Kč |
MS50 | Mutter pulaorýže Basmati osmažená na ghí s hráškem s kurkumou, římským kmínem, hráškem a smetanou | 68 Kč |
MS51 | Jeera rýžesmažená rýže s kmínem a smetanou | 65 Kč |
MS51 | Aloo ParanthaVrstvená parantha plněná rajčaty, koriandrem a hráškem připravovaná na ploché pánvi "tava" | 68 Kč |
MS52 | Tandoori rotiindický chléb pečený v peci tandoori | 49 Kč |
MS53a | Lachha paranthavrstvený pšeničný chléb | 65 Kč |
MS53b | Pšeničný naanpšeničná placka připravovaná v tandooru | 49 Kč |
MS53c | Paner paranthavrstvená parantha plněná sýrem paneer | 75 Kč |
MS54a | Sýrovo - česnekový naannaan s česnekem a sýrem připravovaný v tandooru | 65 Kč |
MS54b | Máslový naantradiční indický chléb z tandoori pece | 55 Kč |
MS54c | Česnekový naantradiční indický chléb z tandoori pece | 60 Kč |
MS53 | Výběr čatníKombinace tří oblíbených čatní – mangového, mátové a tamarindového. | 55 Kč |
MS54 | Mátové čatníJogurtový základ omáčky s čerstvými lístky máty. | 39 Kč |
MS55 | Okurková raita 140 gpokrájená okurka smíchaná s jogurtem, římským kmínem a černou solí. Perfektně se hodí ke všem druhům indických jídel, zejméne těch pálivějších | 35 Kč |
MS56 | Tamarindové čatnívyloupaný tamarind povařený se semínky fenyklu a sušeným zázvorem. Je chuťově sladší | 39 Kč |
MS57 | Mangové čatníhustá omáčka vyrobená z nedozrálého manga, semínek fenyklu a zázvorem | 39 Kč |
MS58 | Výběr nakládané zeleniny s ovocemsyrové mango, nakládané zelené chilli papričky, mrkev povařená v hořčičném oleji se semínky fenyklu, pískavice, římského kmínu a koriandru | 39 Kč |
MS59 | Gulab jamun 2 kssmažené kuličky z indického sýra paneer, namáčené v cukrovém sirupu se zeleným kardamomem a šafránem | 98 Kč |
MS60 | Kheerrýžový nákyp s mletým zeleným kardamomem, rozinkami a kešu oříšky. Kheer se servíruje chlazený | 68 Kč |
MS61 | KulfiIndická tradiční domácí zmrzlina připravovaná ve třech příchutích – mango, kokos, fík. | 129 Kč |
EB01 | Eurobest VIP členství – platnost půl rokuzískáte lepší ceny doručení, dvojnásobek benefit bodů, přednostní vyřízení objednávky a pohodlnější možnost potvrzení přes sms místo telefonického potvrzení | 100 Kč |
EB02 | Eurobest VIP členství – platnost 1 rokzískáte lepší ceny doručení, dvojnásobek benefit bodů, přednostní vyřízení objednávky a pohodlnější možnost potvrzení přes sms místo telefonického potvrzení | 180 Kč |
EB03 | Předplacený kredit 10 000 Kč za 9 500 KčZjednodušte si placení nebo udělejte radost blízkým. Zakupte zvýhodněný kredit na dovoz jídel z kterékoli restaurace v naší nabídce a čerpejte průběžně, jak potřebujete. | 9 500 Kč |
EB04 | Předplacený kredit 3000Kč za 2900KčZjednodušte si placení nebo udělejte radost blízkým. Zakupte zvýhodněný kredit na dovoz jídel z kterékoli restaurace v naší nabídce a čerpejte průběžně, jak potřebujete. | 2 900 Kč |